fbpx
Poštovani, robu možete preuzeti samo u našoj radnji u Kosovskoj Mitrovici. Robu iz KM više ne možemo slati poštom. Hvala na razumevanju.

O NAMA

28. godina je kako postojimo 

To je najveća garancija poverenja i kvaliteta proizvoda koje ćete ovde pronaći. Ako nekome to nije dovoljno onda nemam odgovor na pitanje “…a kako ja Vama da verujem…?”

 

O nama
O nama

Danas

smo tu kada je potrebno da se neko 

  1. obraduje
  2. prijatno iznenadi
  3. oduševi
  4. ohrabri
  5. motiviše

……… tako što će dobiti poklon po meri iz našeg arsenala super proizvoda. 

Naši proizvodi su pre svega ručno pravljeni, jedinstveni po kvalitetu i mogu se personalizovati. Imamo i opremu i znanje i iskustvo da napravimo nešto posebno. 

A za one mlađe

nudimo ono što je danas aktuelno i moderno. Budite dizajner a mi ćemo vaše ideje sprovesti u delo

Posedujemo najmoderniju mašinu za digitalnu štampu na tekstilu tako da smo u mogućnosti da bilo koji dizajn, fotografiju ili crtež odštampamo na nekom tekstilnom predmetu u roku od desetak minuta. I da, nije potrebno da poručujete 20 komada, može i SAMO JEDAN!

O nama

A imamo i još nešto

Kome ni ovo nije dovoljno, nudimo i veliki izbor FOTO proizvoda

Proivodi koji se personalizuju uz pomoć neke fotografije. Ili još prostije, štampamo vašu fotografiju na bilo kom proizvodu uz dodavanje poruke, datuma ili nekog drugog obeležja. 

Privesci, šolje, puzle, jastuci, kecelje, peškiri, upaljači, tabakere , ogledalca i još XXX proizvoda prigodnih za to. I naravno može samo jedan, a može i 101, nije problem.